Drupal opdateringsaftale

Drupal opdateringaftale hos Styrbæk.com

Få din Drupal hjemmeside opdateret løbende med en Drupal opdateringsaftale hos Styrbæk.com.

Drupal anses for at være en af de mest sikre CMS systemer på markedet, men det kræver at du holder din Drupal hjemmeside opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Hvorfor skal din Drupal hjemmeside holdes opdateret?

Spam og hacking er desværre et stigende problem,  så derfor er det vigtigt at du holder din Drupal hjemmeside opdateret, så alle sikkerhedshuller der kan være i koden, fjernes.

Udover at forbedre sikkerheden, så indeholder opdateringerne også optimering og fejlrettelser af koden, som kan forbedre din hjemmesides ydeevne/hastighed. Det er både en fordel for dine besøgende, men også for din hjemmesides placering i Googles søgemaskine.

Hvad indeholder en Drupal opdateringsaftale?

Vores Drupal opdateringsaftale indeholder, overvågning og løbende kontrol af din hjemmesides tilstand.
Vi kører en opdateringsproces som omfatter kontrol af hjemmesidens status-rapport, samt installation af sikkerhedsopdateringer til både Drupal kærnen og tilknyttede moduler.
Der tages altid backup af hjemmesiden inden installation af opdateringer, så hvis der skulle gå noget galt under opdateringen, kan vi hurtig rulle tilbage det den tidligere version.

Hvad sker der hvis din Drupal hjemmeside IKKE bliver opdateret?

Hvis ikke din Drupal hjemmeside holdes opdateret, bliver den mere sårbar overfor hacker angreb, hvilket kan medføre tab og eller misbrug af de data/informationer du har på hjemmesiden. Nogle hackere kan finde på helt at erstatte din hjemmeside med en helt anden, eller fylde den med en masse data og informationer så siden bliver ubrugelig eller måske helt utilgængelig.

I nogle tilfælde kan et sikkerhedshul på din hjemmeside, give adgang ind til serveren hvor siden ligger. Derfor kan du risikere at dit web-hotel, uden varsel, bliver lukket hel ned, hvis ikke din hjemmeside er opdateret.

Det kan altså have store konsekvenser for dig, hvis ikke din Drupal hjemmeside holdes opdateret, og derfor tilbyder vi 2 opdateringsaftaler hvor vi løbende sørger at du din hjemmeside er sikker og du kan sove trygt om natten.

Spar penge med et klippekort

Du kan med fordel kombinere din opdateringsaftale med et klippekort. Det sikre dig den mest optimale sikkerhed til den billigste pris.

Se priser på vores klippekort her: https://www.styrbaek.com/support-til-drupal-hjemmesider

BASIS
opdateringsaftale

twbs

Månedlig gennemgang

Månedlig gennemgang af din hjemmeside, samt installation af sikkerheds-opdateringer til Drupal kærne og moduler. 

twbs

Timeforbrug

Tidsforbrug er ca. 5 timer årlig, som faktureres pr. gang eller på klippekort.
 

twbs

Passer til mindre sites

Denne løsning passer bedst til mindre sites, der ikke har så mange moduler, og hovedsageligt statisk indhold som let kan genskabes hvis uheldet er ude.

PREMIUM
opdateringsaftale

twbs

Ugentlig gennemgang

Ugentlig gennemgang af din hjemmeside, samt installation af sikkerheds-opdateringer til Drupal kærne og moduler

twbs

Timeforbrug

Tidsforbrug er ca. 15 timer årlig, som faktureres pr. gang eller på klippekort.
 

twbs

Passer til store sites

Denne løsning er for store sites med mange moduler og dynamisk eller følsomt indhold der er svær eller måske umuligt at genskabe hvis uheldet er ude.

Ingen opdateringsaftale

twbs

Du overvåger selv

Du modtager en mail hver gang der kommer sikkerhedsopdateringer til din hjemmeside, og skal selv sørge for at installere opdateringerne via back-end, eller bestille mig til at gøre det.

twbs

Ulemper

Hvis sikkerhedsopdateringerne installeres via backed kan hjemmesiden ikke integreres i mit udviklermiljø, med backup og versionsstyring. Og jeg frasiger mig alt ansvar for hjemmesidens funktionalitet og performance.

 

Alle priser er ekskl moms.

Kontakt mig for en uforpligtende hjemmesidesnak

STYRBÆK.com
v. Tommy Styrbæk

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.