Skræddersyet og fremtidssikret hjemmeside

Fremtidsikret Drupal HjemmesideJeg laver skræddersyede og professionelle hjemmesider i Drupal, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. I modsætning til mange andre leverandører, som blot tilretter en standardløsning, så laver jeg alt fra bunden og tilpasser både back-end og front-end til dine ønsker og behov.

Dette betyder også at du kan starte med en mindre løsning, og løbende udvide den efter behov.

Brugervenlig for dig og dine besøgende

En af hovedårsagerne til at jeg bruger Drupal som CMS system, er at det er meget fleksibelt. Det er nemlig ikke kun front-end delen der kan bygges op som man ønsker det, men rigtig meget af back-end delen kan også tilpasses så det bliver simpel og brugervenlig at vedligeholde din hjemmeside.

SEO optimering af din hjemmesiden

En Drupal hjemmeside er som standard godt forberedt når det gælder optimering til søgemaskinerne. Og der er masser af nyttige moduler og tilføjelser som jeg kan tilbyde at installere og sætte op, for at gøre din hjemmeside endnu mere søgemaskine-venlig.

Det er desværre ikke nok kun at tænke på den tekniske del af SEO optimeringen, for teksterne på hjemmesiden er også meget vigtige, eller måske vigtigere at få skrevet rigtigt så de kommer højt op på søgemaskinerne. Denne del har jeg nogle samarbejdspartnere der er eksperter i.

Fuld ejerskab af din hjemmeside

Du får selvfølgelig fuld ejerskab over din hjemmeside, og bliver ikke bundet af dyre abonnementer eller licenser til software.
Der er selvfølgelig udgifter til det web-hotel som hjemmesiden skal ligge på, og selvom jeg selvfølgelig anbefaler at bruge min server, så er det ikke et krav.

Hvad koster en Drupal hjemmeside?

Da jeg altid laver individuelle løsninger er priserne selvfølgelig også individuelle. En Drupal hjemmeside starter typisk fra 9.000,- men afhænger altid af opgavens størrelse og omfang. Jeg giver gerne et estimat eller et fast tilbud på opgaven inden jeg starter.

Et typisk forløb som sikrer vi kommer omkring det hele:

  • Uforpligtende indledende dialog
  • Analyse af opgaven
  • Udfærdigelse af tilbud og evt. strategi
  • Designfase
  • Programmering
  • Indholdsindlæggelse
  • Test
  • Lancering
  • Optimering til flere konverteringer, efter dit ønske

Kontakt mig for en uforpligtende hjemmesidesnak

STYRBÆK.com
v. Tommy Styrbæk